Windows 10 Lite буде в 3 рази швидше, ніж Windows 10

З’явилась інформація про те, що нова Windows 10 Lite буде в 3 рази швидше, ніж вже знайома своіми складнощами Windows 10. Головною відмінністю нової «вінди» е більш висока швидкість роботи внаслідок зниженого навантаження на технічне оснащення.

Не секрет, що існуюча зараз Windows 10 є вкрай складною і заплутаною в усіх відношеннях. Її настройки обчислюються сотнями різних параметрів, причому досить часто одні такі дублюють якісь інші, в результаті чого час від часу навіть досвідченим фахівцям складно зрозуміти, як виправити той чи інший недолік. Розуміючи, що весь світ прагне до максимальної простоти використання комп’ютерів, планшетів і ноутбуків, було вирішено створити нову платформу для електронних пристроїв, а називається вона Windows 10 Lite, про що стало відомо від офіційного джерела.

Згадка операційної системи саме з таким найменуванням з’явилося на сайті компанії Microsoft в розділі з технічною документацією, тобто нова платформа насправді створюється. Відомо, що вона стане спрощеною в усіх відношеннях версією десятої «вінди», тобто користувачі зможуть без будь-яких складнощів розібратися з тим, як їй користуватися. Від безлічі зайвих функцій і можливостей в цій ОС відмовилися в догоди спрощення інтерфейсу, а сам дизайн безлічі елементів змінили, щоб вся платформа виглядала більш привабливо в очах простих користувачів.

Так, наприклад, в Windows 10 Lite немає «живих плиток», а також заплутаною ієрархії меню, коли знайти якусь настройку дуже складно. Крім цього, дана операційна система містить в собі спрощений пошук, який можна налаштувати менш ніж за хвилину, а став працювати він в рази більше точні, показуючи саме те, що через нього шукають, а не якусь дурницю. Очікується, що нова збірка десятої «вінди» вийде вже в першій половині 2020 року, а всі власники ліцензійної звичайної версії зможуть встановити її на свої комп’ютери, планшети та ноутбуки безкоштовно, що гарантовано позитивно позначиться на її початковій популярності.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *