Volvo втричі збільшує виробництво через попит на електрокари

Шведська марка Volvo Cars вирішила збільшити втичі виробничі потужності електрокарів через шалений попит. Для цього компанія влаштовує автобудівницьтво в стінах свого автозаводу в бельгійському Генті.

Варто зазначити, що частка електромобілів в минулому році в два рази перевищила показники продажів 2019 р свою чергу потужність електрокарів на автозаводі Генті до 2022 р підвищитися більше ніж в 3 рази в порівнянні з сьогоднішніми показниками досягнувши 60 відсотків від загальної наявної виробничої потужності автозаводу.

На сьогоднішній день Гент збирається зайнятися виробництвом другої повністю електричної версії Volvo, яка створена з використанням модульної архітектури CMA. Це повинно відбутися в кінці поточного року. На заводі вже збирається повністю електрична модифікація XC40 Recharge і гібридний варіант XC40.

Volvo Cars хоче стати преміальним брендом, який займається виробництвом електрокарів. У найближчі роки фірма збирається випустити кілька повністю електричних транспортних засобів.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *