В Twitter з’явилась платна підписка

В Twitter з’явилась офіційно платна підписка Twitter Blue. Завдякі їй користувачі отримають доступ до преміальних функцій. Зокрема, скасування твітів. наразі платна підписка доступна користувачам соцмережі в Австралії і Канаді.

Перш за все, платна підписка дасть можливість скасовувати свій твіт до того, як вони будуть опубліковані. Причому в разі потреби зробити це можна протягом заданого проміжку часу, до 30 секунд. Ще передплатникам будуть доступні закладки, за допомогою яких можна організувати і згрупувати сподобалися твіти, щоб легко знайти їх в разі потреби. «Режим читання» об’єднає довгі обговорення в зручно читається текст, розміщений на одній сторінці.

Інші функції в рамках підписки Twitter Blue носять чисто естетичний характер. Мова йде про нові колірних схемах оформлення інтерфейсу, а також можливості зміни кольору ярлика програми Twitter. Варто також відзначити, що у платних передплатників буде можливість використання пріоритетною технічної підтримки для вирішення різних питань.

Запуск платної підписки є істотною зміною бізнес-моделі Twitter. У минулому соцмережа в основному покладалася на рекламу для отримання доходу, але гостра конкуренція з великими платформами на зразок Facebook і Snapchat, а також тиск з боку інвесторів змусили Twitter шукати нові джерела доходу.

На початковому етапі оформити підписку Twitter Blue зможуть користувачі платформи з Канади за 3,49 канадських долара в місяць і в Австралії за 4,49 австралійських долара на місяць. Коли підписка Twitter Blue стане доступна в інших регіонах, поки невідомо.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *