В Держекоінспекції з’являться силові підрозділи

Останнім часом компанії, які мають власні служби безпеки, взяли в моду не допускати інспекторів держекоінспекції для перевірки на територію підприємства. Найпростіший спосіб позбутися від штрафів. Просто підставити охорону.

Однак ці дії не можуть остатьс безкарними, і нардепи зібралися відреагувати належним чином. Так, глава комітету Верховної Ради України по вопросам екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко попередив «знахабнилів» в своєму Фейсбуці:

«Черговий недопуск Держекоінспекції до перевірки. На цей раз — до ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот».

Ну що ж, я хочу тільки подякувати Харламову Артему Володимировичу, керівнику охорони «Азоту». Завдяки йому та його колегам з інших підприємств-забруднювачів #ЕкоКомітету буде простіше аргументувати в Верховній Раді збільшення повноважень Державної екологічної інспекції, зміну статусу інспекторів, зміну порядку проведення перевірок, створення спецпідрозділів у складі ДЕІ, підвищення відповідальності порушників та інші важливі новели, які відбудуться у природоохоронному законодавстві внаслідок прийняття Закону «Про державний екологічний контроль». Прохання переглянути, розповсюдити відео та знати героя законотворчого процесу в обличчя.

Чекайте реєстрацію Проєкту Закону та початок його обговорення найближчим часом….»

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *