У Telegram з’явилася реєстрація без SIM-картки та автовидалення всіх чатів

Месенджер Telegram отримав чергове велике оновлення, з яким користувачам стала доступна реєстрація облікового запису без використання свого телефонного номера — можна скористатися анонімними номерами на базі блокчейну. Придбати їх можна на платформі Fragment.

Також з’явилася функція загального таймера, за яким автоматично видалятимуться повідомлення у всіх нових чатах. Цей таймер не торкнеться раніше створених чатів — для них автовидалення можна включити в налаштуваннях месенджера (розділ «Конфіденційність»).

Теми, які додані в минулому оновленні та запропонували формат спілкування класичних інтернет-форумів, стали доступними у групах, де є хоча б 100 учасників.

  

У групах з темами з’явилася нова вертикальна панель для зручності перемикання на інші чати. Для переходу до останньої активної теми прямо зі списку чатів достатньо натиснути на попередній перегляд останнього повідомлення — тепер він працює як кнопка.

Серед інших корисних новацій: пошук по емодзі на iOS, докладні дані про використання пам’яті на Android, покращений автоматичний антиспам-фільтр та можливість створення тимчасового QR-коду на профіль. Оновлення вже доступне на всіх платформах.

 

 

 

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *