У Huawei з’явився смартфон з шістьма камерами

Розробник смартфонів Huawei запатентувала «девайс» смартфон з шістьма камерами «на борту». Відповідний патент Huawei Technologies подала ще в жовтні 2019 року в СNIPA (Китайське національне управління інтелектуальної власності). Відповідні документи були опубліковані 11 вересня 2020 року.

Згідно інформації в патенті, всю лицьову сторону смартфона Huawei Penta займає екран і на ньому відсутні вирізи під фронтальну камеру. Також відсутнє місце для спливаючої камери, тому існє ймовірність, що смартфон отримає підекранну камеру.

До речі, показано три варіанти моделі, як показано на малюнку. Моделі телефонів відрізняються одна від одної розміщенням камери. З першою моделлю камера пента розміщена в лівій верхній частині, з другою вона розташована в центрі посередині, а як третій варіант – система камер розміщена прямо вгорі.

Усі чотири лінзи камери мають однаковий розмір. П’ята камера має трохи менший об’єктив, поруч із круглим світлодіодним спалахом. Декоративні лінії навколо об’єктивів камери забезпечують гладку на вигляд систему камер. На жаль, короткий опис не містить додаткової інформації про конфігурацію камери.

На даний момент невідомо, чи такий смартфон з’явиться в продажі, але на нього варто очікувати.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *