Смартфон брата Пабло Ескобара піде у продаж

Брат колумбійського наркобарона Пабло Ескобара Роберто оголосив про продаж «раніше пошкоджених» iPhone 11 Pro в «позолоті» з 256 Гб пам’яті. Коштують вони всього 499 доларів (13422 гривні) — тоді як стандартна ціна нових iPhone 11 Pro складає 999 доларів (26870 гривень).
На сайті Escobar Inc. також повідомляється, що разом із «позолоченим iPhone вам вишлють оригінальну гарнітуру Apple — кабель, зарядний пристрій і навушники. А сам телефон із логотопом Escobar Inc. покладуть у «розкішну дерев’яну коробочку».

«Це мій спосіб боротися з Apple. Я продаю їхні телефони за нижчою ціною, а мої ще й із позолотою, і їх рекламують красиві дівчата. Apple такого ніколи не зможе зробити», — хизується Роберто Ескобар.

Ба більше: від імені Escobar Inc. він подав позов проти Apple, вимагаючи в них 2,6 мільярда доларів. Розглядатимуть його, якщо вірити Ескобару, в штаті Каліфорнія. Предмет позову — «порушення договору», «неналежне представлення» товару й «завдання емоційної шкоди через недбальство».

Як зауважує Engadget, це не вперше компанія брата Пабло Ескобара намагається продати телефони за нижчою ціною — і чомусь обов’язково з позолотою. Так, схожий трюк Escobar Inc уже робив із Escobar Fold — з’ясувалося, що це просто телефони Samsung Galaxy Fold, але з дещо іншим оформленням.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *