Нова витівка Маска: подорожчала Ethereum

Ілон Маск знов познущався з криптовалют. Це взагалі увійшло в імідж Маска, невід’ємну його частину. Саме на його витівках можливо побачити, як виглядає стадне почуття (тут повинен бути смайлик хозоту). Так, чергова заява скінчилася зрістом одниєї з криптовалют на 12%.

Вартість криптовалюти Ethereum зросла одразу на 12% після заяви Ілона Маска про те, що він є власником криптовалют Dogecoin, біткоїн та ЕТН.

Так, 21 липня засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив, що наразі його компанії володіють біткоїнами.

Після згадки Маска про Ethereum, криптовалюта зросла більш ніж на 12%, досягнувши позначки у 1974,14 долара.

У своєму виступі Маск в цілому підтримав криптовалюти, попри потенційні ризики для навколишнього середовища. Він закликав використовувати при майнінгу біткоїнів енергію, якої дуже багато або яка не дуже потрібна для середовища.

Також бізнесмен заявив, що оскільки видобуток біткоїнів все більше забезпечується відновлюваною енергією, Tesla, швидше за все, знову прийме ВТС для транзакцій.

Нагадаємо, 13 травня вартість біткоїну різко впала після того, як Ілон Маск заявив, що Tesla не продаватиме свої автомобілі за криптовалюту. Вартість найпопулярнішої криптовалюти через кілька хвилин після твіту Маска впала на 7 тисяч доларів.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *