НАБУ ініціювало міжнародний розшук Олександра Януковича

НАБУ ініціювало міжнародний розшук старшого сина екс-президента Україн Віктора Януковича, який з 2014 року переховується в Росії. Олександр Янукович — фігурант у справі про незаконне заволодіння резиденцією «Межигір’я».

Відзначається, що в матеріалах суду зазначено, що Національне антикорупційне бюро заявляє про оголошення у 2020 році Олександра Януковича в міжнародний розшук. Також зазначено, що Янукович-молодший за місцем реєстрації та проживання не перебуває. Також правоохоронці не можуть встановити його місцеперебування.

При цьому, адвокати Януковича стверджують, що місцеперебування Олександра Януковича в НАБУ знають. Нібито він від слідства не ховається, а проживає в Росії в Санкт-Петербурзі. Крім того, адвокати заявили, що їх підзахисний вимагає забезпечити його участь у процесуальних діях.

Раніше повідомлялося, що президент-утікач Віктор Янукович і його син Олександр підозрюються в незаконному привласненні комплексу споруд у Вишгородському районі Київської області. ВАКС дозволив проводити досудове розслідування навіть за відсутності обвинувачених, за процедурою in absentia.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *