На Дніпропетровщині викрили підпільний завод з переробки автомобільних шин. Фото

Порушникам загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років На Дніпропетровщині поліція припинила діяльність екологічно небезпечного підприємства, яке незаконно переробляло шини та газолін.

Як повідомляє поліція Дніпропетровської області, порушникам загрожує до 10 років ув’язнення. Виробництво, яке не мало жодних дозволів, виявили на території колишнього заводу в Піщанській ОТГ.

“Як з’ясувалося, на території колишнього заводу працювало підприємство по переробці нафтопродуктів. Представник виробництва знаходився на місці події, будь-яких  документів, які б свідчили про  законність діяльності не надав. З території виробництва поліцейські вилучили  предмети здійснення  підприємницької діяльності”, – зазначено в публікації.

Наразі Новомосковська окружна прокуратура спільно з СБУ проводять досудове розслідування. Відкрито кримінальну справу за статтею “Порушення правил екологічної безпеки” Кримінального кодексу України. Порушникам загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Продовжується досудове розслідування. Нагадуємо, влітку у Кривому Розі викрили підпільний цех, який забруднював повітря.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *