Motorola продовжила лінійку Razr

Razr — славнозвісна лінійка «розкладушок» від Motorola. Тому компанія не перервала випуск цих смартфонів, і вже презентувала наступну версію — Razr 5G. Це нове покоління флагманського гнучкого смартфона. До традиційного набору функцій розробних додав чимало покращень, до того ж все помістилося у вдалий дизайн попереднього покоління.

За роботу смартфона тепер відповідальний субфлагманський чіпсет Qualcomm Snapdragon 765G, у якого є підтримка роботи в мережах п’ятого покоління. Що цікаво, смартфон доступний у єдиній версії 8/128 ГБ, як і його попередник. Головною фішкою смартфона є його гнучкий дисплей OLED. Діагональ складає 6.2 дюйма, роздільна здатність – 876 х 2142 пікселя. Що цікаво, розмір та роздільна здатність статусного зовнішнього дисплея виросли – тепер діагональ складає 2.7 дюйма, а роздільна здатність – 800 х 600 пікселів. Вже відомо, що зовнішній дисплей зможе працювати з Google Keep, YouTube, камерою, калькулятором та іншими додатками.

Motorola Razr 5G отримав дещо збільшений у порівнянні з попередником акумулятор об’ємом 2800 мАг, який, безумовно, не можна назвати хорошим у наш час, але це вже краще, ніж у попередньому поколінні. Потужність зарядки складає 15W, чого вистачає, якщо брати до уваги об’єм акумулятора. Смартфон оснащений основною камерою 48 МП, у якого є система оптичної стабілізації, а також фронтальною камерою на 20 МП.

Нове покоління Razr буде доступним у Китаї та ринку Європи за ціною 1399 доларів. На даний момент немає офіційної дати запуску, але очікується, що смартфон почне продаватися у жовтні.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *