Microsoft відмовляється від Internet Explorer

Internet Explorer не витримав конкуренцію із Google Chrome, Opera, Mozilla та ін. і повторить долю позабутого Netscape. Так, Microsoft вже почала відмовляться від цього браузера. У 2022 році його підтримка буде остаточно припинена.

Хмарний сервіс Microsoft 365 припинив підтримку браузера Internet Explorer з 17 серпня. Про це повідомляється на сайті корпорації.

Починаючи з цього моменту, застарілий браузер буде недоступний в сервісі Microsoft 365. Користувачам запропонують використовувати іншу програму для роботи в інтернеті. Для повідомлення споживачів в додатках хмарного сервісу з’являться банери, що закликають припинити використання Internet Explorer.

Відмову від популярної програми пояснюють тим, що IE не є актуальним браузером і що він несумісний з новими цифровими продуктами компанії. «Microsoft рекомендує перейти на Microsoft Edge і OneDrive Sync для кращої взаємодії», – йдеться в повідомленні.

Фахівці компанії радять користувачам перейти на новий фірмовий браузер Edge або будь-яку сумісну програму, розроблену для Windows.

Підтримка Internet Explorer у всіх версіях операційної системи Windows буде припинена 15 червня 2022 року.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *