Луческу починає діяти в Динамо Київ

Призначений головним тренером Динамо Київ Мірчо Луческу починає реальні дії по врятуванню команди від розвалу. Хоча і без підтримки вболівальників біло-блакитних та їх ультрас. Наразі, тренер забажав повернення на лаву основних нападника Романа Зозулю.

Інсайдом щодо 30-річного форварда поділився журналіст Володимир Кобельков, який є кумом Зозулі.

«З’явилися натяки на можливе повернення Роми в Динамо. Він чистий динамівець. Для мене динамівське серце – це Рома Зозуля. Однак йому вже 30, і він насамперед тато. Він думає про те, що його діти ходять до школи в Іспанії, донька займається тенісом з гарним тренером в Іспанії. Якщо надійде конкретна пропозиція, мені самому цікаво, чи прийме її Рома. Те, що я знаю від людей футбольних, але не близьких до Романа Зозулі, що це слова Луческу – він хотів би бачити Рому в Динамо», – наводить слова Кобелькова Telegram-канал проекту Бомбардир.

Додамо, що Зозуля провів 38 матчів у минулому сезоні Сегунди, відзначився 4 голами та 3 асистами. Контракт нападника з Альбасете розрахований ще на рік, поточна ціна за Transfermarkt – 725 тисяч євро. Зозуля виховувався у структурі Динамо, за першу команду киян з 2008 по 2011-ий провів 58 матчів.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *