Корумпованого суддю Чауса знайшли на Вінничині

Екссуддя Микола Чаус після випадку із затриманням за отримання $150 тис. хабаря нагадує броуновську частицю. Так, саме таке переміення по планеті трапляється із суддєю. То в Молдову, то на Вінничіну….

Так, екссуддю, якого у квітні 2021 роки викрали невідомі, виявили у селі Мазурівка на Вінниччині. Про це повідомляють ЗМІ, посилаючись на свої джерела в поліції.

ЗМІ пишуть, що зараз екссуддю везуть до Києва. Про місцеперебування судді повідомив місцевий житель.

«Сам Чаус розповів, що його викрали невідомі особи», – пише ЗМІ. Спершу колишнього суддю затримали поліцейські, позаяк той перебуває у розшуку через корупцію. Та згодом Чауса забрали представники СБУ та повезли його у невідомому напрямку.

Згідно з повідомленням Національного антикорупційного бюро України (НАБУ), станом на 15:30 правоохоронці, які затримали колишнього суддю Дніпровського райсуду Києва Миколу Чауса, на зв’язок з детективами Національного антикорупційного бюро України не виходили.

«Закликаємо правоохоронців дотримуватися закону і передати підозрюваного, якого розшукують детективи, уповноваженим представникам Національного бюро», – йдеться в повідомленні НАБУ.

Нагадаємо: Миколу Чауса викрали 3 квітня в центрі Кишинева, молдавські ЗМІ повідомили, що екссуддю вивезли до України на автомобілі з дипломатичними номерами.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *