Електроінструменти Bosch можуть почати виробляти в Україні

Відомий виробник електроінструментів Bosch має намір відкрити виробничі потужності в Україні. наразі триває стадія оцінки можливих локацій. Про це повідомив президент групи Bosch в Україні, Росії, Білорусі, Центральній Азії, Монголії та Кавказі Штеффан Гоффманн.

«Україна для нас — цікавий і важливий регіон для інвестування. Маємо серйозні наміри організувати тут потужності з виробництва електроінструменту», — наводить прес-служба Міністерства економіки слова Гоффманна за підсумками зустрічі з першим віце-прем’єром — міністром економіки Олексієм Любченком у Києві в четвер.

«Наразі у процесі дослідження локація для виробництва, аналіз близькості ринків збуту, кваліфікованої робочої сили та організаційні питання», — додав Гоффманн.

Під час зустрічі сторони обговорили преференції для великих інвесторів, а також важливі для України напрями розвитку економіки у сферах декарбонізації, «зеленої» енергетики, накопичення енергії.

«Уряд затвердив амбітні плани щодо скорочення викидів парникових газів до рівня 35% порівняно з 1990 роком, також великим сегментом національно визначеного внеску є підвищення енергоефективності будівель. Саме тому українська сторона вітатиме пропозиції та технічні рекомендації з впровадження новітніх енергетичних стратегій від провідних виробників», — зазначило міністерство.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *