Держбюджет Рада може розглянути 15 грудня

Євгенія Кравчук, нардеп від «Слуги народу» повідомила в ЗМІ, що остаточний варіант держбюджету нардепи можуть розглянути вже 15 грудня. Цікаво, чи дотримують депутати монобільшості обіцянку голови держави Зеленського уникнути скорочення витрат на військо.

“Позачергове засідання на цьому тижні не буде (проводитися — ред.). Це вже очевидно. І Бюджет (проект Бюджету на 2021 рік — ред.) попередньо, в графіку Верховної Ради, буде стояти на вівторок, 15 грудня. Сподіваюся, що Верховна Рада оперативно зможе прийняти (проект Бюджету на 2021 рік — ред.) й це не перетвориться на добу обговорень усіх правок. Насправді, у Верховної Ради є ще багато завдань на останній пленарний тиждень, окрім Бюджету», — зазначила народна обраниця.

Серед завдань Верховної Ради на наступний пленарний тиждень, Кравчук відзначила законопроекти робочої групи ВР щодо врегулювання конституційної кризи.

“Перед Бюджетом будуть розглядатися ще два законопроекти, які підготувала робоча група. Вони стосуються питання, яким чином будуть перевірятися декларації суддів КСУ. Це два законопроекти, які зареєстровані та мають бути розглянуті наступного тижня”, — зазначила нардепка.

Додамо, що раніше спікер Ради Дмитро Разумков заявив, що цього тижня парламент може зібратися на позачергове засідання задля ухвалення Держбюджету-2021, якщо депутати будуть готові голосувати за нього.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *