Арестович повідомив про мирний план щодо Донбасу

Цікава сітуація складається з вгамовуванням російського агресора та сепаратистів на Донбасі. Україна то один план врегулювання війни надає, то другий, то навіть Зеленський пропонує «просто не трелять», розроблюються якісь ще плани… А РФ та сепратистам «пофіг». Навість Кравчука дістали. Черговий мирний план, який презентував радник голови представницьтва в ТКГ Олексій Арестович — як вважаєте, що буде з ним?

Мирний план, спрямований на відновлення миру на Донбасі існує і в цей момент обговорюється політичними радниками. Деталі документа наразі не розголошуються через конфіденційність.

Про це повідомив спікер української делегації ТКГ Олексій Арестович ефірі каналу «Україна 24». У розробці плану разом з Україною брали участь Франція і ФРН.

«Зараз є план спільних кроків так званий, який обговорюється в рамках ТКГ. Франція і Німеччина ініціативно розробили власний план, він називається «кластери», який передбачає їх ініціативи з врегулювання конфлікту. Вони обговорюються під час зустрічей політичних радників», — сказав Арестович.

Він зазначив, що цієї миті є конфіденційність інформації, у зв’язку з чим він не може розкрити деталі документа. Однак незабаром всі подробиці стануть відомі суспільству.

«План має бути презентований до кінця березня, під час чергової зустрічі політичних радників. Подробиці не розголошуються, це домовленість про конфіденційність, тільки після прийняття відповідних угод їх озвучать», — зазначив спікер української делегації в ТКГ.

Головний редактор Марина Жуковіна

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *